Καλαμάτα: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων - Σύλληψη τεσσάρων μαθητών
Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε την Πέμπτη (1/2), αυτή τη φορά στην Καλαμάτα, όταν τέσσερα παιδιά, ηλικίας 14 έως 16 ετών, χτύπησαν μαθητή Γυμνασίου.
Το βίαιο συμβάν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά την ολοκλήρωση του σχολικού ωραρίου, έξω από το γυμνάσιο της Θουρίας, οι τέσσερις ανήλικοι, φέρεται να πείραζαν έναν συμμαθητή τους.
Όταν ένας 16χρονος, μαθητής Λυκείου, επενέβη, οι τέσσερις ανήλικοι του επιτέθηκαν με τη συνδρομή και ενός μεγαλύτερού τους, σύμφωνα με μαρτυρίες.
Οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις νεαρούς, που εμπλέκονται στο περιστατικό. Πρόκειται για έναν 14χρονο, έναν 16χρονο και δυο 15χρονους. Παράλληλα, συνέλαβαν και δυο μητέρες, 36 και 41 ετών, για παραμέληση εποπτείας τους.
Ο 16χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση, χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς έφερε εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καταγγελίες για εκφοβισμό σε γυμνάσιο της Καλλιθέας - Ανήλικοι κάνουν bullying σε συμμαθητές τους
Τοπικό στοιχείο, διάσημες υπογραφές και wellness εμπειρίες στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης
09:30
10 ροκ τραγούδια που είναι εμπνευσμένα από διάσημα μυθιστορήματα
09:24
Ουκρανία: Ρωσικό drone έπληξε αποθήκη εκρηκτικών κοντά στο Κίεβο - Απομακρύνθηκαν 200 κάτοικοι
09:13
Στις 4/9 η αξιολόγηση DBRS για την ελληνική οικονομία - Ποιοι οίκοι ακολουθούν και τι περιμένουμε
09:03