ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Του έστησαν καρτέρι και τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Του έστησαν καρτέρι και τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό για ασήμαντη αφορμή εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από πιτσαρία στην περιοχή Πρόχωμα στην Θεσσαλονίκη.

Δύο άνδρες επιτέθηκαν με σφυρί σε 40χρονο άνδρα στέλνοντας τον στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αιμόφυρτο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Ένας εκ των δραστών συνελήφθη ενώ ο δεύτερος αναζητείται.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ένας 34χρονος από την Αλβανία μαζί με έναν Έλληνα φίλο του ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση για ασήμαντη αφορμή, με τον 40χρονο που βρισκόταν μέσα σε εστιατόριο μαζί με την σύζυγο του και τον πατέρα του.

Γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής οι δύο άνδρες έστησαν ενέδρα στον 40χρονο έξω από το κατάστημα εστίασης, και ο ένας εξ αυτών τον χτύπησε πολλές φορές με ένα σφυρί στο κεφάλι.

Ο 34χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο φίλος του που συμμετείχε στην επίθεση αναζητείται από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το θύμα στο GRTimes.gr από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται, μετά τον καβγά οι δύο άντρες του έστησαν καρτέρι έξω από το μαγαζί και περίμεναν να βγει.

«Όταν με είδαν να βγαίνω όρμισαν αμέσως, ο ένας με κρατούσε κι ο άλλος με χτύπησε με το σφυρί στο κεφάλι τρείς φορές» περιγράφει στο GRTimes το θύμα της επίθεσης.

Επιπλέον, όπως εξηγεί ο ίδιος, η δολοφονική επίθεση έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και του πατέρα του.

«Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αμυνθώ ξαναμπήκα στο μαγαζί αιμόφυρτος και αυτοί παρέμειναν έξω και περίμεναν με σκοπό να συνεχίσουν την επίθεση. Σε κάποια στιγμή ο αλλοδαπός μπήκε εκ νέου στο μαγαζί και πήρε ένα μαχαίρι με σκοπό να με τραυματίσει, αλλά δεν μπορούσε να κινηθεί στο μέρος μου, καθώς υπήρχε κόσμος γύρω μου» τόνισε το θύμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ