Λάρισα: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο 28χρονου με στρεπτόκοκκο
Ανανεώθηκε:
Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης άφησε την τελευταία του πνοή, ένας 28χρονος από τη Λάρισα, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε στρεπτόκοκκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος νοσηλευόταν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και από εκεί διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024.
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, την επομένη, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, καθώς έπασχε από ενδοκαρδίτιδα.
Δυστυχώς, ο 28χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Αναφορικά με το περιστατικό του 28χρονου ασθενή Δ.Κ, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στις 01.02.24, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου αναφέρει τα εξής:
«Σύμφωνα με τον ιατρικό φάκελο του ασθενούς και τα ιατρικά αρχεία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ο ασθενής διακομίσθηκε στις 31.01.24, ώρα 16:20, από το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, με τη διάγνωση ανθεκτική καρδιακή ανεπάρκεια σε έδαφος, επιπλεγμένης ενδοκαρδίτιδος της αορτικής, της μιτροειδούς και της τριγλώχινος βαλβίδος, με θετική αιμοκαλλιέργεια σε Granulicatella adiacens.
Υποβλήθηκε στις 01.02.24 σε επείγουσα καρδιοχειρουργική αντιμετώπιση και απεβίωσε την ίδια ημέρα.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους του».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διδυμότειχο: Το ιατροδικαστικό πόρισμα για την εννιάχρονη που πέθανε από στρεπτόκοκκο
Θάνατος 9χρονης από στρεπτόκοκκο: Για μία ώρα οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης
Στρεπτόκοκκος: Τι είναι και πότε ένα παιδί κινδυνεύει - Η καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου εξηγεί
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν την κάλυψη της δαπάνης για την υπεράσπιση Μαδούρο από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας
10:48
Σβήνουν οι ελπίδες για τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Σε αξιέξοδο οι συνομιλίες
10:43
Τραγωδία στο Αιτωλικό: Νεκρός 56χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
10:32
Ο Νετανιάχου μιλά για «απόπειρα δολοφονίας» του Τραμπ: «Ανακουφισμένος που είναι ασφαλής» - Η ανάρτησή του
10:27