Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Ποιος ήταν ο δράστης του μακελειού - «Ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε»
Ανανεώθηκε:
Ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής ήταν ο δράστης του μακελειού στη Γλυφάδα, ο οποίος άνοιξε πυρ σε ναυτιλιακή εταιρεία, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα και τον ίδιο λίγη ώρα αργότερα να αυτοκτονεί.
Ήταν 76 χρονών, λεγόταν Ελ Μπουράι και τον φώναζαν Άρη.
Ο δράστης βρέθηκε νεκρός από την ομάδα της ΕΚΑΜ στο υπόγειο του κτηρίου, με μία καραμπίνα δίπλα του. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΕΛΑΣ είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητό του έξω από την εταιρεία, στο οποίο υπήρχε κρυμμένο ένα περίστροφο.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας ηλικίας 67 ετών, ο συνιδιοκτήτης και διαχειριστής και ένας πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 76χρονος εισέβαλε στη ναυτιλιακή εταιρεία, προκειμένου να εκδικηθεί για την απόλυσή του. «Ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε», είπε μπαίνοντας στο χώρο.
Εργαζόταν ως φύλακας στο σπίτι της ιδιοκτήτριας.
Κατά τη διάρκεια της επιχειρήσης της ΕΚΑΜ, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν κρυφτεί και κλειδωθεί σε μια τουαλέτα.
Τις απεγκλώβισαν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πήγαν για τις πρώτες βοήθειες. Δεν έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουν εξετάσεις και να έχουν ψυχολογική υποστήριξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το μακελειό στη ναυτιλιακή: «Ο δράστης βρέθηκε με το όπλο δίπλα του»
Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης
Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Νεκρός ο δράστης
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: 45χρονη μητέρα άφησε μόνο στο σπίτι το 4χρονο παιδί της για δύο ώρες και συνελήφθη
09:20
Η Αθήνα χαράζει «γραμμή» άμυνας απέναντι στo τουρκικό νομοσχέδιο για τη «Γαλάζια Πατρίδα»
09:17
Μαρινάκης για Γενοκτονία των Ποντίων: Ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της ιστορίας του Ελληνισμού
09:10
Οι Thievery Corporation και οι The Wailers φέρνουν reggae vibes στο Release Athens 2026
09:09