Ανοίγει στις 21 Φεβρουαρίου η πλατφόρμα για τους εργαζόμενους συνταξιούχους
Ανανεώθηκε:
Το αργότερο την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους εργαζόμενους συνταξιούχους ενώ θα υπάρξει εντός της επόμενης εβδομάδας και η σχετική υπουργική απόφαση.
Ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι:
«Μέχρι την Τετάρτη, 21/2, πρόκειται να ανοίξει η πλατφόρμα για τους συνταξιούχους που εργάζονται και, εντός της εβδομάδας, θα εκδοθεί και η υπουργική απόφαση» δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Σπανάκης, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.
Όπως είπε, στην πλατφόρμα αυτή, οι συνταξιούχοι θα μπορούν να δηλώσουν ότι εργάζονται.
Επίσης, ο κ. Σπανάκης ανέφερε ότι, μέχρι σήμερα, εργάζονταν περίπου 40.000 συνταξιούχοι, ενώ εκτίμησε ότι, μόλις ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί πάνω από 50.000.
Μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εργασίας διευκρίνισε ότι δεν θα κόβεται η αναπηρική σύνταξη, αν εργάζεται ο συνταξιούχος, που την λαμβάνει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το 2024 έρχεται με αυξήσεις για συνταξιούχους και εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Voucher 750 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τους παρόχους - Πώς θα κάνετε αίτηση
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης των πληρωμών έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου
03:00
Ποια νοικοκυριά δικαιούνται Vouchers για ψώνια σε σούπερ μάρκετ - Πώς λειτουργεί
02:00
Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις στον κατώτατο μισθό από τον Απρίλιο
01:00