ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Τρίκαλα: Προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι ο 46χρονος πατροκτόνος

Έγκλημα στα Τρίκαλα: Προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι ο 46χρονος πατροκτόνος
Eurokinissi

Νέα τροπή παίρνει το στυγερό έγκλημσ στα Τρίκαλα όταν 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την πράξη του προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι.

Ο 46χρονος, όπως προκύπτει από πληροφορίες, αντιμετώπιζε πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα και ύστερα από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον 77χρονο πατέρα του, τον σκότωσε και μάλιστα σε μία αδιανόητη ενέργεια βίας και νοσηρότητας, με αλυσοπρίονο τεμάχισε το θύμα, κόβοντας το κεφάλι και τα χέρια του.

Ο δράστης διέπραξε τη δολοφονία μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούσαν στην οδό Καρδίτσης. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της φονικής επίθεσης, όπως επίσης και οι ακριβείς συνθήκες των δραματικών γεγονότων.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, o δράστης ειδοποίησε την αστυνομία και ανέφερε πως το έγκλημα δεν το διέπραξε, σήμερα, αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών. Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο.

Ο καυγάς μεταξύ τους

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ αξιωματικοί της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες. Ο δράστης επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 76χρονος έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Η κλήση του δράστη στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος πιθανολογείται ότι ήταν ήδη νεκρός για 48 ώρες.

Όταν έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στην αποτρόπαιη εικόνα, ενώ «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για ανθρωποκτονία με δόλο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων.

Ειδικότερα, χθες (18-02-2024) το μεσημέρι, κατόπιν ειδοποίησης από τον κατηγορούμενο, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα σε κατάστημα-επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και πτώμα ημεδαπού άνδρα.

Ο δράστης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ