Δημογλίδου: «Εάν ζητηθεί από την ΕΛΑΣ θα επέμβει ξανά στο ΑΠΘ»
Ανανεώθηκε:
«Εάν χρειαστεί και αν ενημερωθεί η ΕΛΑΣ ότι πρέπει να επέμβει» για την εκκένωση της φοιτητικής κατάληψης που πραγματοποιείται στο ΑΠΘ «φυσικά και θα το κάνει», ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.
Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, τόνισε πως «η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται κατόπιν πάντα συνεννόησης και με τις πρυτανικές αρχές και με την Κοσμητεία, αλλά φυσικά και με ενημέρωση του αρμόδιου εισαγγελέα».
«Εάν χρειαστεί και αν ενημερωθεί η αστυνομία ότι πρέπει να επέμβει εκ νέου για να αποχωρήσουν κάποια άτομα, φυσικά και θα το κάνει» πρόσθεσε.
Διευκρίνισε, δε, πως αυτό θα γίνει «με ασφάλεια και για τους ίδιους τους αστυνομικούς αλλά και για τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα αυτή τη στιγμή στη σχολή».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επέμβαση των ΜΑΤ στην Νομική του ΑΠΘ για να σταματήσει η κατάληψη
Θεσσαλονίκη: Ανακατάληψη της Nομικής Σχολής του ΑΠΘ μετά την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
ΑΠΘ: Καμία εμπλοκή της πρυτανικής αρχής στην επέμβαση για την εκκένωση της Νομικής
Μπλάκπουλ, Ινβερνές και Ίπσουιτς διεκδικούν τον τίτλο της Πόλης Πολιτισμού για το 2029 στη Βρετανία
13:00
Κάθειρξη 10 ετών στον Ψωμιάδη για τα «45άρια» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης
12:50
Προσήχθη 20χρονος για την υπόθεση της 24χρονης που βρέθηκε τραυματισμένη σε πυλωτή στη Βέροια
12:50
Πρόεδρος της Συρίας για Ιράν: «Θέλουμε να κρατήσουμε τη χώρα μακριά από οποιαδήποτε σύγκρουση»
12:49