Λαμία: Στη φυλακή 57χρονος - Είχε πετάξει τηλέφωνο κατά αστυνομικών για να διαφύγει
Σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, ο 57χρονος που το μεσημέρι της Τρίτης (20/2)πέταξε το κινητό του κατά αστυνομικών.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, όταν επιχείρησαν να τον ελέγξουν.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι κατηγορίες που τον βάραιναν, εκτός της απείθειας κατά υπαλλήλων, ήταν της οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν πάνω του φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένων με τις ναρκωτικές ουσίες 5-Fluoro ADB - FUB AMB και στο αυτοκίνητό του ένα μεταλλικό ξιφίδιο, μήκους 32 εκατοστών.
Το Δικαστήριο, λόγω προηγούμενων καταδικαστικών αποφάσεων του κατηγορούμενου, αποφάσισε να μη δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε Κατάστημα Κράτησης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κορινθία: Ψυχιατρικό νόσημα επικαλείται ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» – Το έγγραφο στο δικαστήριο
Θεσσαλονίκη: Πώς μια «παράνομη» συνομιλία αθώωσε πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του
«Παραμείνεται στο σπίτι»: Δραματικές εκκλήσεις για τις πυρκαγιές στον Καναδά - Τοξικός ο αέρας
23:16
Νέο σφυροκόπημα ΗΠΑ σε Ιράν: Θέλουν συνάντηση λέει ο Τραμπ - Κλειστό το Ορμούζ απαντά η Τεχεράνη
23:06
CNNi: Ερευνώνται τα κινητά στελεχών του Λευκού Οίκου - Ψάχνουν την διαρροή για το Air Force One
22:56
Αποκαταστάθηκε η παραλία της Σκάλας Ωρωπού μετά το αυθαίρετο μπάζωμα
22:50