ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Ψυχιατρικό νόσημα επικαλείται ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» – Το έγγραφο στο δικαστήριο

Κορινθία: Ψυχιατρικό νόσημα επικαλείται ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» – Το έγγραφο στο δικαστήριο
Έγγραφο που δείχνει ότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα εμφάνισε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός που ζει σε λαγούμι της Ορεινής Κορινθίας ΕΡΤ

Ψυχιατρικό νόσημα επικαλείται ο 45χρονος παλαιοχριστιανός που ζει με την οικογένεια του στα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας.

Κατά την σημερινή του μεταφορά σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου ο 45χρονος πατέρας εμφάνισε έγγραφο, το οποίο τον εμφανίζει να έχει ψυχιατρικό νόσημα σε ποσοστό αναπηρίας 67%.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το έγγραφο αυτό για το ψυχιατρικό νόσημα είχε ισχύ το 2020, έπρεπε να είχε ανανεωθεί δύο χρόνια μετά το 2022, ωστόσο ο ίδιος δεν το έκανε.

Ο 45χρονος βρίσκεται στο αυτόφωρο μονομελές της Κορίνθου για την δίκη καθώς είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απείθειας και για την παράβαση του νόμου της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, καθώς δεν έστελνε τα ανήλικα παιδιά του στο σχολείο.

Και ενώ αναμένεται η δικαστική απόφαση για τον 45χρονο πατέρα «παλαιοχριστιανό» οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τη σύζυγό του και τα παιδιά του, που αγνοούνται από την περασμένη Κυριακή (18.02.2024) οπότε και εξαφανίστηκαν από την Ορεινή Κορινθία.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας ζήτησε να ληφθεί DNA από τον παλαιοχριστιανό πατέρα με τον τελευταίο να αρνείται να προχωρήσει στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Τέλος όπως έγινε γνωστό ο συλληφθείς δεν δίνει τη συγκατάθεση του προκειμένου να παρθούν από τις αστυνομικές αρχές ηλεκτρονικά αποτυπώματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ