ΕΛΛΑΔΑ

Οι φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό συμμορίας σε μπαρ στο Γκάζι

Οι φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό συμμορίας σε μπαρ στο Γκάζι
Η στιγμή συμπλοκής σε κλαμπ στο Γκάζι Ελληνική Αστυνομία

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον άγριο ξυλοδαρμό μπράβων μέσα σε νυχτερινό κλαμπ στο Γκάζι περιλαμβάνει η δικογραφία του Τμήματος Εκβιαστών Ασφάλειας Αττικής, μετά τη σύλληψη οκτώ μελών της συμμορίας.

Όπως αναφέρεται και στη δικογραφία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ένας αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας και διασκέδαζε με την παρέα του στο συγκεκριμένο κλαμπ, ήρθε αντιμέτωπος με τον άγριο ξυλοδαρμό των μπράβων του καταστήματος, οι οποίοι μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν δίστασαν να βγάλουν όπλο και να απειλήσουν σημαδεύοντας το κεφάλι και τα πόδια των θαμώνων του κέντρου.

Στην λεπτομερή ανάλυση των ψηφιακών δεδομένων, οι αστυνομικοί περιγράφουν πού βρισκόταν κάθε ένας από τους κατηγορούμενους, ενώ στην ανάλυσή τους απομονώνουν και φωτογραφικά στιγμιότυπα για να αποδείξουν πως οι συλληφθέντες, δεν ήταν τυχαία στο περιστατικό.

Μάλιστα, οι Αρχές περιγράφουν με πόση δυσκολία κατάφεραν να εντοπίσουν το βίντεο αυτό, καθώς αρχικά οι υπεύθυνοι κρύβονταν και οι υπάλληλοι δήλωναν άγνοια για το πού βρίσκεται το καταγραφικό.

Σε μια από τις δικαιολογίες τους, είχαν αναφέρει ότι είχε καταστραφεί μετά από μία πλημμύρα στο κατάστημα.

Με ασήμαντη αφορμή ο άγριος ξυλοδαρμός

Του άγριου ξυλοδαρμού είχε προηγηθεί ασήμαντη αφορμή, καθώς την ώρα που χόρευε ο αστυνομικός χτυπά με το χέρι του έναν σερβιτόρο και εκείνος ειδοποιεί με τη σειρά του τον μετρ του καταστήματος.

Και ενώ όλα δείχνουν ότι η παρεξήγηση έχει διευθετηθεί, στις 05:00 τα ξημερώματα εμφανίζονται τα άτομα και αρχίζουν να γρονθοκοπούν την παρέα των νεαρών ατόμων.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και στιγμιότυπα στα οποία φαίνονται κάποιοι από τους συλληφθέντες να συμμετέχουν και σε σοβαρά επεισόδια σε αγώνες γηπέδου, με επιθέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο εναντίων αστυνομικών.

Οι συλληφθέντες χθες, οδηγήθηκαν για να απολογηθούν στην ανακρίτρια, η οποία τους επέβαλε περιοριστικούς όρους και θα εμφανίζονται τρεις φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής τους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ