Τέμπη: Στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος φοιτητές από όλη τη χώρα
Με πανό και ζητώντας δικαίωση για τους συμφοιτητές τους που έχασαν τη ζωή τους, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη κατέφθασαν το Σάββατο (24/2), στο σημείο του δυστυχήματος, φοιτητές και φοιτήτριες από όλη τη χώρα.
«Στείλε όταν φτάσεις. Δεν έφτασε ποτέ» γράφουν τα πανό τους.
«Είμαστε εδώ ένα χρόνο μετά για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι το έγκλημα αυτό όχι μόνο θα ξεχαστεί, αλλά θα συνεχίσει να είναι νωπό μέσα στα μυαλά. Μέσα σε αυτό το τρένο είχαμε συναδέλφους μας που χάθηκαν, 13 ανθρώπους από το ΑΠΘ» δήλωσε χαρακτηριστικά μέλος του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Nωρίτερα μέσα σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τα 57 θύματα του δυστυχήματος στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φιλίππου του Διακόνου εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών
Κάγια Κάλας για πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»
11:42
Τέσσερις Παλαιστίνιοι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις
11:41
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία για πυρηνική τρομοκρατία
11:35
Κόντρα Κεφαλογιάννη - Δούκα για τον τουρισμό στην Αθήνα
11:23