ΔΟΕ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στα δικαστήρια Ευελπίδων την Τρίτη 27/02
Ανανεώθηκε:
Δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Τρίτη 27 /02 και ώρα 13:00 (2 τελευταίες ώρες του πρωινού προγράμματος και 2 πρώτες του απογευματινού) προκήρυξε το Δ.Σ. της ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας), καλώντας τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μαζική συγκέντρωση στα δικαστήρια Ευελπίδων.
«Η προσφυγή της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., για πολλοστή φορά, στα δικαστήρια κατά των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών ΔΟΕ-ΟΛΜΕ προκειμένου να κάμψει τον νικηφόρο αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική – αντιεπιστημονική «αξιολόγηση» των νόμων 4692/20 και 4823/21, πέρα από ομολογία ήττας της πολιτικής της (η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση είναι σε ισχύ από τις 8/2/2023) και αναγνώριση της αποτελεσματικής αντίστασης των εκπαιδευτικών, αποτελεί ένα ακόμα βήμα στον κατήφορο της αυταρχικής επιβολής που έχει επιλέξει ως υποκατάστατο του θεσμικού διαλόγου που όφειλε να διεξάγει και αρνείται να πράξει» αναφέρει η ΔΟΕ.
«Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην Απεργία, το Δημόσιο Σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Βόλος: Έπεισαν γυναίκα να αφήσει στην αυλή 50.000 ευρώ και κοσμήματα για να μην πάθει ηλεκτροπληξία
15:39
Συνελήφθη 48χρονος στο Ελ. Βενιζέλος με περισσότερα από 7.000 λαθραία καπνικά προϊόντα (pic)
15:35
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με μεγάλη δράση στο Σύνταγμα
15:27
Ελεύθερος με όρους ο 21χρονος που κατηγορείται για βιασμό 17χρονης στη Θεσσαλονίκη
15:19