ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Ομάδα νεαρών έστειλε στο νοσοκομείο 45χρονο επιχειρηματία

Λάρισα: Ομάδα νεαρών έστειλε στο νοσοκομείο 45χρονο επιχειρηματία
ΑΠΕ ΜΠΕ

Στο νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται 45χρονος επιχειρηματίας της Λάρισας έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από ομάδα νεαρών έξω από το σπίτι του σε περιοχή του Συκουρίου.

Το σοβαρός επεισόδιο που έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 25 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr σημειώθηκε στην Κεντρική πλατεία, έξω από το σπίτι ενός 45χρονου που μαζί με τον 37χρονο αδελφό του διατηρούν καταστήματα στη Λάρισα.

Όπως έγινε γνωστό όλα ξεκίνησαν -βάσει των καταγγελιών των παθόντων -από τις παρενοχλήσεις ανηλίκων που «κατέβαζαν» τον γενικό διακόπτη παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του 45χρονου, ενώ φέρεται να είχαν προβεί και σε άλλες πράξεις.

Ο 45χρονος βγήκε να ζητήσει το λόγο και στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων αλλά και νεαρών ενηλίκων ατόμων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κατά την πτώση του στο έδαφος, σοβαρά στο ένα του πόδι. Κατά τις αρχές, επίθεση δέχθηκε και ο 37χρονος αδελφός του.

Ο 45χρονος νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής σε νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ για την υπόθεση ήδη έχει επιληφθεί και σχηματίζει δικογραφία σε βάρος αρκετών ατόμων, το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ