Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη πιστολέρο που πυροβόλησε έξω από καφενείο έπειτα από καυγά
Ανανεώθηκε:
Στιγμές πανικού έζησαν οι θαμώνες καφενείου στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης όταν 53χρονος άνδρας άρχισε να πυροβολεί έπειτα από καυγά που είχε με άλλο άτομο.
Ευτυχώς από τους πυροβολισμούς του ρομά που συνελήφθη δεν υπήρξε τραυματισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 53χρονος αποχώρησε από το καφενείο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στον Δενδροπόταμο μετά από καυγά που είχε με άλλον θαμώνα.

Ο δράστης φεύγοντας από τον καφενείο πήγε στο σπίτι του και πήρε ένα πιστόλι. Λίγο αργότερα, έφτασε με το αυτοκίνητό του έξω από το καφενείο και άρχισε να πυροβολεί. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.
Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλεξαν πληροφορίες και εντόπισαν τον δράστη στην οικία του, όπου και του πέρασαν χειροπέδες.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κατάφεραν να εντοπίσουν το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης. Το είχε κρύψει σε παρακείμενη οικία. Επίσης, βρήκαν δυο γεμιστήρες και αρκετά φυσίγγια. Σε βάρος του συλληφθέντα θα σχηματισθεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Δίκη Τεμπών: «Και τώρα θαύμα είναι που σας μιλάω, ήταν σαν να ήμουν νεκρή», κατέθεσε επιζήσασα
14:22
Ερημοποίηση και λειψυδρία πιέζουν την αγροτική παραγωγή
14:12
Τα ζητήματα - κλειδιά που θα κρίνουν τις εκλογές στο Ισραήλ: Η 7η Οκτωβρίου 2023 και το κόστος ζωής
14:09
Ο Τσουκαλάς διαψεύδει τα σενάρια για ΣΥΡΙΖΑ: Καμία συζήτηση για συνεργασία
13:55