ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Μαρούσι λόγω του αγώνα δρόμου Σπύρος Λούης 2024

Τροχαία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Μαρούσι λόγω του αγώνα δρόμου Σπύρος Λούης 2024
EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Σε σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων των οχημάτων στο Μαρούσι προχωρά η Τροχαία το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με τίτλο «RUNMAROUSSI Σπύρος Λούης 2024».

Σύμφωνα με την Τροχαία θα υπάρξουν προσωρινές και σταδιακές διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων από τις οκτώ το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις δώδεκα το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν οι εξής ρυθμίσεις:

Λεωφ. Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Σοφίας και Αγίου Κωνσταντίνου στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Νερατζιωτίσσης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Οδ. Ανδρούτσου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Αγ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της οδού Αυτ. Ηρακλείου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Νερατζιωτίσσης, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Δημ. Γούναρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Νερατζιωτίσσης και Βασ. Σοφίας.

Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της οδού Χατζηαντωνίου.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ