Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 20χρονοι που απείλησαν και λήστεψαν 16χρονο
Ανανεώθηκε:
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο νεαροί που απείλησαν και λήστεψαν τον ανήλικο μαθητή,το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.
Ωστόσο η ανακρίτρια μετά την απολογία των δύο 20χρονων τους έθεσε περιοριστικούς όρους που αφορούν κατά περίπτωση την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την εμφάνιση τους στο αστυνομικό τμήμα.
Σε βάρος τους είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη για ληστεία, απειλή, εξύβριση και πράξεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε ότι συνέβη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην οδό Αγίου Δημητρίου. Ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους αρνήθηκε την ουσιαστική συμμετοχή του στις πράξεις, ενώ ο άλλος παραδέχθηκε μόνο ότι ζήτησε από τον ανήλικο να του παραδώσει την μπλούζα, χωρίς να τον απειλήσει ή να τον εξυβρίσει.
Στον πρώτο επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης προσέγγισης αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ στον δεύτερο οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, όταν αγωνίζεται η ομάδα του σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Οπαδική επίθεση νεαρών σε ανήλικο - Του ζήτησαν να βγάλει μπλούζα του Ηρακλή
Ο Ντέιβ Μπατίστα, νέος υποψήφιος για τον ρόλο του Kratos στο «God of War»
23:59
Ισραήλ: Ο στρατός θα συνεχίσει «να δρα προληπτικά» στη Γάζα, λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου
23:50
Έμεινε στο 1-1 ο Παναθηναϊκός με την ΤΣΣΚΑ 1948 - Η πρόκριση θα κριθεί στη Σόφια
23:38
Ιταλία: Κέρδισε το Λόττο 1 εκατ. ευρώ, αλλά το πέταξε - Πώς το βρήκαν εργαζόμενοι καθαριότητας
23:27