Πράσινο φως για το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στο Λασίθι
Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο οργανισμός που προβλέπει την ίδρυση Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στη Νεάπολη Λασιθίου, όπως ανακοινώθηκε από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται η υπογραφή του οργανισμού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ, που σηματοδοτεί την εκκίνηση για την υλοποίηση του έργου.
«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενέργεια που ολοκληρώθηκε με ταχείες διαδικασίες, αποτυπώνοντας την πολιτική βούληση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας», αναφέρει η 7η ΥΠΕ Κρήτης και προσθέτει:
«Ένα πολύ σημαντικό έργο για την παροχή Γ’ βάθμιας Φροντίδας Υγείας, το οποίο έως σήμερα κολλούσε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης».
Ρεύμα: Τα εργαλεία που θα φέρουν μείωση 30% έως το 2029
03:00
Επίδομα γέννησης: Αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες οικογένειες
02:00
Αγρότες: Μηδενικός φόρος έως 20.000 ευρώ για τους επαγγελματίες - Πίνακες και παραδείγματα
01:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα καταβάλλονται μέχρι σήμερα
00:30