Καπανδρίτι: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα
Ανανεώθηκε:
Η μπουλοντόζα που εισέβαλαν οι δράστες στο κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι
Eurokinissi ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (φωτο αρχείου)Κινηματογραφική διάρρηξη επιχείρησαν ληστές στο Καπανδρίτι οι οποίοι εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα το κατάστημα έγινε στόχος επίδοξων διαρρηκτών με τους δράστες να κλέβουν μία μπουλντόζα, να απομακρύνουν αυτοκίνητο επί της οδού Καλάμου που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κοσμηματοπωλείο, και να εισβάλουν σε αυτό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι διαρρήκτες ισοπέδωσαν την είσοδο, τις βιτρίνες ενώ διέλυσαν κοσμήματα και ρολόγια όμως δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το χρηματοκιβώτιο ούτε ότι υπήρχε μέσα στην επιχείρηση, καθώς υπήρχε σύστημα με καπνογόνα που λειτουργούν ως δικλείδα ασφαλείας και τα οποία δεν τους επέτρεψαν να δράσουν.
Οι εισβολείς προκάλεσαν μεγάλες ζημιές και όπως έγινε γνωστό συλλέγεται από τις Αρχές υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
Δημογλίδου για δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του
09:24
Νόμος Κατσέλη: Πώς υπολογίζεται ο τόκος μετά τη ρύθμιση - «ανάσα» - Αναλυτικά παραδείγματα
09:19
Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη γιατρός από επιπλοκές μετά τον τοκετό - Κατέληξε κατά την αεροδιακομιδή
09:19
Κοκοτσάκης: Αποχώρησε από το κόμμα Καρυστιανού ο πραγματογνώμονας των Τεμπών
09:09