Φέρι μποτ περισυνέλεξε άνδρα που βρέθηκε να επιπλέει ανάμεσα σε Σαλαμίνα και Πέραμα
Το διερχόμενο φέρι μποτ διέσωσε τον άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα
EUROKINISSIΔεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη του πληρώματος ενός φέρι μποτ που διέσχιζε το στενό μεταξύ Σαλαμίνας και Περάματος, όταν ξαφνικά το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) είδαν έναν άνδρα να επιπλέει μεσοπέλαγα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και να ζητάει βοήθεια.
Όπως αναφέρει το piraeuspress.gr επιβάτες και πλήρωμα είδαν ξαφνικά τον άνδρα άνθρωπο να κολυμπά και να προσπαθεί να ειδοποιήσει με φωνές και σινιάλα.
Για καλή του τύχη, έγινε άμεσα αντιληπτός από επιβάτες που με τη σειρά τους ενημέρωσαν το πλήρωμα του πλοίου.
Με άμεσες κινήσεις διάσωσης, ο άνδρας ανέβηκε στο πλοίο, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Μάλιστα, το Λιμενικό διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί το πώς ο άνδρας βρέθηκε να επιπλέει μεσοπέλαγα.
Κινητοποίηση για την εξαφάνιση 12χρονου από τον Άγιο Παντελεήμονα
23:05
Αστυνομική επιχείρηση στη Γαλλία για ναρκωτικά οδήγησε στην ανεύρεση Πικάσο αξίας 15 εκατ. ευρώ
22:59
Ζήτησαν από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που μετέφερε καρκινοπαθή να πληρώσει ακτοπλοϊκό εισιτήριο
22:51
Γερμανία: Πρόταση αύξησης ορίων ηλικίας και κατάργησης της πρόωρης σύνταξης στα 63 έτη
22:50