Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που λήστεψαν 42χρονο στην περιοχή της Κυψέλης
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
ΕUROKINISSIΣυνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το απόγευμα της Κυριακής (17/3), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, δύο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 14 ετών, για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 42χρονο στην περιοχή της Κυψέλης και με τη χρήση σωματικής βίας αλλά και την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (κατσαβίδι) κατάφεραν να αποσπάσουν κινητό τηλέφωνο.
Περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μετά από στοχευμένες αναζητήσεις εντόπισαν τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαλκιδική: Επεισόδιο με τέσσερις τραυματίες στον Πολύγυρο - Δέχτηκαν επίθεση από 15 άτομα
Ρόδος: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Διαγόρας»
Κόρινθος: Γυναίκα χτυπήθηκε από ρεύμα όταν ο χαρταετός ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ
Αυστραλία: Διπλασιάζει το πρόστιμο για τους ανήλικους που παραβιάζουν το «ban» στα social media
22:53
Μεγάλη φωτιά στα Άνω Λιόσια - Ισχυρές επίγειες δυνάμεις
22:49
Κίνδυνος πυρκαγιάς στην Χαλκιδική: Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή (28/6)
22:42
Νετανιάχου: «Πλήγμα για το Ιράν και τη Χεζμπολάχ» η συμφωνία με το Λίβανο
22:37