Ηλεία: Νεκρός ηλικιωμένος στην παραλία της Κουρούτας
Ανανεώθηκε:
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSIΣοκ προκαλεί ο εντοπισμός ενός νεκρού άντρα στην παραλία της Κουρούτας στο νομό Ηλείας το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου.
Πρόκειται για ηλικιωμένο άντρα που βρέθηκε κοντά στο δημοτικό κάμπινγκ, στην ακροθαλασσιά από δύο γυναίκες.
Σύμφωνα με το ilia live.gr οι δύο γυναίκες κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας τον ηλικιωμένο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση του Λιμεναρχείο Κυλλήνης, ερευνώντας τις συνθήκες που προκάλεσαν τα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου ενώ φως αναμένεται να ρίξει στην υπόθεση η νεκροψία νεκροτομή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Πύργος: Στον αγνοούμενο από την κακοκαιρία τον Ιανουάριο ανήκει η σορός που βρέθηκε σε φράγμα
ΚΟΣΜΟΣ
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52
ΚΟΣΜΟΣ
Στη Μαδρίτη σήμερα ο Μητσοτάκης, θα δει τον Σάντσεθ: Η πρώτη επίσκεψη στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια - Η ατζέντα
08:37
ΚΟΣΜΟΣ
10 λεπτά έντονης άσκησης αρκούν για να ενεργοποιήσουν τον οργανισμό ενάντια στον καρκίνο
08:27
ΕΛΛΑΔΑ