Belharra «Νέαρχος»: Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του ιστού PSIM της δεύτερης ελληνικής φρεγάτας
Ανανεώθηκε:
Η συναρμολόγηση του PSIM στην φρεγάτα Belharra Νέαρχος του Πολεμικού Ναυτικού
ΑΠΕΟλοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του PSIM (The Panoramic Sensors and Intelligence Module) της δεύτερης φρεγάτας Belharra «Νέαρχος» του Πολεμικού Ναυτικού από τη Naval Group στις εγκαταστάσεις της στο Λοριάν της Γαλλίας.
Η συναρμολόγηση συνιστά μια απαιτητική επιχείρηση υψηλής τεχνικής και ακρίβειας. Στο PSIM ενσωματώνονται ευαίσθητοι αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας. Το ολοκληρωμένο πλέον PSiM θα μεταφερθεί σύντομα από το χώρο συναρμολόγησης στο χώρο δοκιμών.
Μεταξύ άλλων, το PSIM περιλαμβάνει πλήθος συστημάτων και αισθητήρων του πολεμικού πλοίου, όπως τα συστήματα αναγνώρισης φίλιων ή εχθρικών δυνάμεων, τα συστήματα πλοήγησης, τις κεραίες επικοινωνίας UHF αλλά και τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου.
Σε αυτό ενσωματώνονται τα Sea Fire Radars, τέσσερα νέας γενιάς σταθερά πάνελ AESA, πολλαπλών λειτουργιών και εξ ολοκλήρου ψηφιακών καθώς και το Κέντρο Πληροφοριών Μάχης, που λειτουργεί ως κέντρο ελέγχου όπλων, αισθητήρων αλλά και συστημάτων επικοινωνίας και ηλεκτρονικού πολέμου.
ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα ανέργων 18-29 ετών - Ποιοι οι δικαιούχοι
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Πώς πρέπει να γίνουν οι τροποποιητικές δηλώσεις
04:00
Επίδομα θέρμανσης 2025: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Ποιοι οι δικαιούχοι
03:00
Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τις αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά
02:00