Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία και παράνομη κατακράτηση 19χρονου
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣυνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα ηλικίας 20 και 41 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράνομη κατακράτηση κατά συναυτουργία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματα κατά συναυτουργία και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία 19χρονου, σύμφωνα με την οποία, στο σπίτι του 20χρονου, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, όπου μετέβη πρώτες πρωινές ώρες χθες (31-03-2024) καθόσον διατηρούν φιλικές σχέσεις, δέχτηκε επίθεση από τον 41χρονο και ένα ακόμη άτομο, με χρήση σωματικής βίας και αιχμηρού αντικειμένου, ενώ επιπλέον του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και τον κατακράτησαν παρά τη θέληση του για περίπου δύο ώρες.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην ανωτέρω οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο του παθόντα, το μαχαίρι που χρησιμοποίησαν οι δράστες και τρία τελάρα με χάλκινα καλώδια βάρους περίπου 40 κιλών, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξαρθρώθηκε συμμορία που ρήμαζε σπίτια και καταστήματα σε Ηράκλειο και Ν. Ιωνία
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 30χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσει η αγορά την περίοδο του Πάσχα
01:00
Αυστηρότερα μέτρα στα ΜΜΜ: Πρόστιμα έως 100 ευρώ και ποινές για παραβάτες
00:30
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΙΡΑΝ: Από την κόλαση στην… στενωπό - Η εύθραυστη εκεχειρία και ο απρόβλεπτος Νετανιάχου
23:56
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 31χρονου αλλοδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
23:50