ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Την μαχαίρωσε την ώρα που καλούσε το 100 - Βίντεο ντοκουμέντο

Άγιοι Ανάργυροι: Την μαχαίρωσε την ώρα που καλούσε το 100 - Βίντεο ντοκουμέντο
Eurokinissi

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την εν ψυχρώ δολοφονία της 28χρονης γυναίκας από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Σύμφωνα με το OPEN, η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με έναν φίλο της για να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έφυγε μόνη της από το αστυνομικό τμήμα και ελάχιστα λεπτά μετά κάλεσε το 100, προφανώς βλέποντας τον δράστη να την πλησιάζει με απειλητικούς σκοπούς.

Η γυναίκα είχε μηνύσει το 2020 τον δράστη για επιθετική συμπεριφορά και είναι κρίσιμο ερώτημα, το οποίο διερευνάται από την Ενορκη Διοικητική Εξέταση που έχει διαταχθεί, γιατί υπ' αυτές τις συνθήκες δεν συνοδεύτηκε κατά την έξοδό της από το τμήμα από αστυνομικούς.

Η 28χρονη κοπέλα που είχε χωρίσει με τον 39χρονο δράστη πριν από αρκετό καιρό, επέστρεφε σπίτι της και εκεί τον είδε να την περιμένει.

Φοβήθηκε και πήγε μαζί με έναν φίλο της να τον καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα. Ωστόσο, μόλις βγήκαν από το Αστυνομικό Τμήμα, ο φίλος της έφυγε και σε απόσταση 100 μέτρων ο δράστης την περίμενε, την μαχαίρωσε και μετά αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό.

Δυστυχώς, η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα που της προκάλεσε ο δράστης, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ