Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης
Η μεταγωγή στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την ανακοίνωση της απόφασης για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολώνο
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την αθώωσή της από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.
H ποινή που επιβλήθηκε στη μητέρα του παιδιού ήταν 20 μήνες για το πλημμέλημα της εκβίασης. Να σημειωθεί πως, η γυναίκα ήδη έχει μείνει στη φυλακή προφυλακισμένη, άρα ήταν θέμα χρόνου γι’ αυτή να αποφυλακιστεί.
«Τα παιδιά είναι ιερά και πρέπει να τα προστατεύουμε»
Η συνήγορος της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου τόνισε ότι «θεωρώ το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων το χειρότερο αδίκημα το οποίο μπορεί να υπάρξει. Να καταδικαστούν παραδειγματικά μήπως και αυτό γίνει μάθημα και για κάποιους άλλους και σταματήσει και αυτό το πράγμα. Τα παιδιά είναι ιερά και πρέπει να τα προστατεύουμε».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κολωνός: Εκτός φυλακής όλοι οι κατηγορούμενοι για τη 12χρονη πλην Μίχου και «Μιχάλη»
«Τρομοκρατική ενέργεια» η επίθεση στο ρωσικό δεξαμενόπλοιο στη Μεσόγειο λέει η Μόσχα
17:30
«Τρόμαξε» η Λάρισα από την πτήση αμερικανικού βομβαρδιστικού «B-2 Spirit» (pics & vid)
17:21
Οι 10+10 απαντήσεις για την απαγόρευση πώλησης προϊόντων καπνού και αλκοόλ σε ανήλικους (vid)
17:12
Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη (vid)
17:04