Υπουργείο Παιδείας: Ποινές σε εκπαιδευτικούς που δεν θα λάβουν μέρος στην αξιολόγηση
Το μέτρο της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών προχωράει παρά τις αντιδράσεις, με τους περισσότερους από τους νεοδιόριστους να έχουν ήδη καταθέσει τους φακέλους τους. Το υπουργείο Παιδείας ξεκαθαρίζει πως είμαστε «εντός στόχων».
Πιο συγκεκριμένα, 17.000 από τους 25.000 νεοδιόριστους κατέθεσαν τους φακέλους τους για αξιολόγηση μέσα στον Φεβρουάριο, με τον αριθμό αυτόν να έχει αυξηθεί τον Μάρτιο. Μάλιστα, αυτό αποτελεί μια προϋπόθεση για να μπορέσουν να προσληφθούν.
Στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση υπάρχει πρόβλημα στους δασκάλους, με το Υπουργείο Παιδείας να προσπαθεί να το λύσει. Διαμηνύει με κάθε τρόπο πως όποιος δεν πάρει μέρος ή παρεμποδίσει την αξιολόγηση με κάθε τρόπο θα υποστεί τις ποινές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα, οι ημερομηνίες και τα μαθήματα
ΕΛΛΑΔΑ
Αυστηρό «πρωτόκολλο ποινών» για την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία καταρτά το υπουργείο Παιδείας
ΚΟΣΜΟΣ
Ιαπωνία: 14 τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο - Μία σύλληψη (vid)
13:42
ΚΟΣΜΟΣ
Bίντεο από ρεσάλτο σε τάνκερ που ακινητοποίησε έδωσε το Ιράν - Τι υποστηρίζει η Τεχεράνη
13:29
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Τα 10 καλύτερα video games του 2025: Υπέροχες εμπειρίες gaming σε μια δύσκολη χρονιά
13:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Η Ελλάδα δεν απειλεί, αλλά θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της» απαντά ο Δένδιας στην Άγκυρα
13:09
ΕΛΛΑΔΑ