Συνελήφθη ένα άτομο για την πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο
Όχημα της Πυροσβεστικής
IN TIMEΣυνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4) από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκόπουλου ένας ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών σε αγροτοδασική έκταση, στο Μαρκόπουλο Αττικής.
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ και θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται πως η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί επί της οδού Αλκμήνης στην περιοχή Κήποι Βραυρώνας, στο Μαρκόπουλο.
Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα έχουν κινητοποιηθεί 44 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, ενώ επιχείρησαν δύο ελικόπτερα μηχανήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές. Η φωτιά λίγο μετά τις 12 είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
SPONSORED
Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της κυβέρνησης βγάζει στο Νέο Δελχί το κόμμα των... κατσαρίδων
10:59
Πανελλήνιες 2026: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα στα ΕΠΑΛ
10:49
Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που θα αποφασίσει αυτοδιάλυση ή αυτόνομη κάθοδο
10:43
Posidonia 2026: Η τεχνητή νοημοσύνη ανεβαίνει στο κατάστρωμα της παγκόσμιας ναυτιλίας
10:36