Κέρκυρα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 17χρονος για την αιματηρή συμπλοκή
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την τακτική δικάσιμο, αφέθηκε ο 17χρονος της αιματηρής συμπλοκής στο Σαρόκο στην Κέρκυρα την περασμένη εβδομάδα, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, ο 17χρονος υποχρεούται κάθε 15 μέρες να εμφανίζεται στο οικείο αστυνομικό τμήμα και στον επιμελητή ανηλίκων.
Η κατάθεση του ανηλίκου διήρκησε περισσότερο από επτά ώρες.
Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς, αρχικά επιχείρησε με το μαχαίρι,να κτυπήσει μια 19χρονη, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, στην προσπάθεια της να τον ακινητοποιήσει.
Στη συνέχεια εξελίχθηκε το αιματηρό συμβάν με τον 14χρονο, τον άλλο 17χρονο και τον 49χρονο ιταλό, ο οποίος έσπευσε στο σημείο για βοήθεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κέρκυρα: Στον εισαγγελέα ο 17χρονος που φέρεται να προκάλεσε την αιματηρή συμπλοκή
Κέρκυρα: Με αγγειακό ανεύρυσμα ο 17χρονος που τραυματίστηκε από μαχαίρι σε συμπλοκή
Κέρκυρα: Βίντεο ντοκουμέντο απο την αιματηρή συμπλοκή μαθητών
Κέρκυρα: Μαθητής λυκείου μαχαίρωσε τρία άτομα - Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Νοκ άουτ προημιτελικοί στο Κύπελλο Ελλάδας με ενισχυμένες αποδόσεις και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
10:17
Γαλλία: Ξεκινά η δίκη που θα κρίνει την πολιτική τύχη της Μαρίν Λεπέν
10:10
Ο George R. R. Martin αφήνει «ανοιχτό» το μέλλον του Game of Thrones
10:10
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η Νέα Δημοκρατία - Δεύτερο κόμμα η Καρυστιανού
10:03