ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Το σημείο των πυροβολισμών στον Άγιο Παντελεήμονα

INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στα χέρια της αστυνομίας μετά από επιχείρηση στην περιοχή της Νίκαιας είναι ο άνδρας, που πυροβόλησε και σκότωσε έναν αλλοδαπό στην Μιχαήλ Βόδα και μάλιστα οι σκηνές «Φαρ Ουέστ» που είχαν εκτυλιχθεί στο κέντρο της Αθήνας είχαν καταγραφεί και από κάμερα ασφαλείας. 

Πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο των Αρχών, καθώς είχε συλληφθεί πολλές φορές και μάλιστα αφού είχε πυροβολήσει και την γυναίκα του στην περιοχή του Κολωνού, όμως ποτέ δεν είχε κρατηθεί από τις δικαστικές Αρχές.

Μέχρι στιγμής, αυτό που γνωρίζουν οι αστυνομικοί είναι ότι όλα έγιναν για το εμπόριο των ναρκωτικών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόκειται για διαμάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που διακινούν ναρκωτικά στην περιοχή και συγκεκριμένα μεταξύ Αλβανών και Αφγανών.

Μία ομάδα Αλβανών, ανάμεσά τους και ο δράστης της ανθρωποκτονίας, κρατώντας ρόπαλα και στυλιάρια, είχαν επιτεθεί σε βάρος της ομάδας των Αφγανών και λίγο αργότερα η ομάδα των Αλβανών πήγαν έξω από το κατάστημα που έγινε και η ανθρωποκτονία για να λύσουν τις διαφορές τους μια και καλή με τους Αφγανούς.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την έρευνα ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία είχε και πάλι πυροβολήσει λίγο νωρίτερα σε βάρος των Αφγανών σε ένα πάρκο κοντά στην περιοχή.

Ο δράστης κυκλοφορούσε με τρία διαφορετικά μικρά ονόματα και είχε δώσει δύο διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης, ενώ άλλες φορές είχε σημανθεί ως γεννημένος στην Πάτρα και άλλες ως γεννημένος στην Αίγυπτο.

Οι Αρχές Ασφαλείας έχουν καταφέρει και ταυτοποιήσει άλλα έξι άτομα που ήταν στην αιματηρή συμπλοκή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ