ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αγωνία για την εξαφάνιση 48χρονης - Πήγε για περπάτημα και δεν επέστρεψε

Κρήτη: Αγωνία για την εξαφάνιση 48χρονης - Πήγε για περπάτημα και δεν επέστρεψε

Το Χαμόγελο του Παιδιού

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Αγωνία επικρατεί στην οικογένεια μιας 48χρονης γυναίκας στα Χανιά της Κρήτης η οποία βγήκε για να περπατήσει και δεν επέστρεψε σπίτι της.

Πρόκειται για την Δήμητρα Αχλάτη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 όταν έφυγε από το σπίτι της από την περιοχή Μόντε Βάρδια Χανίων.

Αμέσως ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο εξέδωσε missing alert για τον εντοπισμό της.

Στη σχετική ανακοίνωση του "Χαμόγελου του παιδιού" η οποία συνοδεύει το Missing Alert "στις 10/04/2024 πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Μόντε Βάρδια Χανίων η Αχλάτη Δήμητρα, 48 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο".

Η 48χρονη Δήμητρα έχει ύψος 1,60 μ., είναι 50 κιλά, έχει μαύρα ίσια μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινη ζακέτα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" καλεί οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», είτε στα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, είτε μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ