Καρδίτσα: Εξαφάνιση ηλικιωμένης που πάσχει από άνοια
Περιπολικό της αστυνομίας
ΑΠΕ/ΜΠΕΣυναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τον εντοπισμό ηλικιωμένης γυναίκας - πάσχει από άνοια- στην Καρδίτσα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από τέσσερις ημέρες.
Η Γραμμής Ζωής έχει σημάνει Silver Alert την 70χρονη που εξαφανίστηκε από το Καρποχώρι του Δήμου Σοφάδων.
Πρόκειται για τη Δ.Α., η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στο Καρποχώρι Σοφάδων, Καρδίτσας, στις 09/04/24.
Η ηλικιωμένη έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι αδύνατη και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ζακέτα χρώματος ροζ, φούστα χρώματος μαύρο με γκρι πουά και μαύρα παπούτσια.
Στο πίσω μέρος της αριστερής παλάμης έχει ένα μακρόστενο εξόγκωμα μεσαίου μεγέθους χρώματος καφέ. Μάλιστα, η Δήμητρα πάσχει από Άνοια.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 12/04/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.
Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Λήξη συναγερμού για την 48χρονη από τα Χανιά - Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της
Instant Win από την Allwyn: Κέρδη μέχρι και 500 ευρώ στη στιγμή σε χιλιάδες τυχερούς με δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
17:41
«Πυρά» της αντιπολίτευσης για τις εξελίξεις σχετικά με τη δίκη των Τεμπών
17:38
Με τον πρόεδρο του ιρανικού κοινοβουλίου Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ θα διαπραγματευτούν οι ΗΠΑ, λένε οι ισραηλινοί (Liveblog)
17:35
Στη φυλακή το ζευγάρι του ιδιωτικού ΚΕΠ για την κατηγορία του κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων
17:26