Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις μετά από πυροβολισμούς έξω από κέντρο διασκέδασης
Ανανεώθηκε:
Ενας διαπληκτισμός πελάτη με υπάλληλο κέντρου διασκέδασης στη δυτική Θεσσαλονίκη κατέληξε σε σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/4). Στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη ο οξύθυμος 31χρονος, ο οποίος έβγαλε όπλο σε κατοικημένη περιοχή.
Επίσης συνελήφθησαν επίσης και άλλα δύο άτομα που ήταν μαζί του στο περιστατικό.
Πρόκειτα για έναν 41χρονο, μαζί με τον οποίο ο δράστης έκρυψε το όπλο στη θαμνώδη τοποθεσία όπου εντοπίστηκε και ένας 26χρονος, στου οποίου το σπίτι βρήκαν καταφύγιο για τις επόμενες ώρες, μέχρι τη σύλληψή τους.
Στο συγκεκριμένο χώρο που βρίσκεται σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και μικροποσότητα κάνναβης.

Το περιστατικό με πυροβολισμό εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος των τριών συλληφθέντων που θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών, για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και για υπόθαλψη εγκληματία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα Σμύρνη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε άλλο οπαδό έξω από το γήπεδο
Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα - Στο νοσοκομείο ένα άτομο
Η Αυστρία μειώνει τον φόρο στη βενζίνη για να αντιμετωπίσει τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
13:05
CNN Insights: Ψηφιακή κυριαρχία στην πράξη - Ευρώπη και Ελλάδα στον δρόμο προς την ψηφιακή αυτονομία
13:04
«Έκρηξη» των κρουσμάτων μηνιγγίτιδας στην Βρετανία - Νεκροί δύο φοιτητές
12:55
Aπεργία στο αεροδρόμιο του Βερολίνου: Καμία πτήση δεν πραγματοποιείται
12:50