Γιάννης Φέρτης: Την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι η κηδεία του καταξιωμένου ηθοποιού
Την Τρίτη 16 Απριλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 12 το μεσημέρι θα τελεσθεί η κηδεία του Γιάννη Φέρτη που πέθανε σήμερα σε ηλικία 86 ετών.
Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωσε για το τελευταίο αντίο του ηθοποιού.
Στην ίδια ανάρτηση ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε πως επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σ.Ε.Η.
«Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία του Γιάννη Φέρτη.
Ο καταξιωμένος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, υπήρξε πρωταγωνιστής από τη δεκαετία του 1961 έως και 2024, σε δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και σε κλασικά και σύγχρονα θεατρικά έργα, στην πρόζα και το αρχαίο δράμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης
Υπόθεση Έπσταϊν: «Ο Μπιλ Γκέιτς ανέλαβε την ευθύνη για τις πράξεις του» ανακοίνωσε το ίδρυμά του
11:54
Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Μεγάλα ψέματα τα περί πυραύλων που μπορεί να πλήξουν τις ΗΠΑ»
11:46
Πάνω από 1000 έλεγχοι στην Αττική την τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς - Έως 90.000 ευρώ τα πρόστιμα
11:36
Η Paramount δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την εξαγορά της Warner Bros - Η νέα προσφορά
11:30