ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Η αδράνεια του φρουρού μπροστά στο έγκλημα

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Η αδράνεια του φρουρού μπροστά στο έγκλημα

Λουλούδια στη μνήμη του θύματος μπροστά από το φυλάκιο του ΑΤ Αγίων Αναργύρων

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ο 39χρονος μαχαιρώνει εν ψυχρώ την 28χρονη Κυριακή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων και μπροστά στα μάτια του φρουρού βγήκε στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας την αδράνεια και τις παραλείψεις του ένστολου.

Στο νέο αυτό βιντεοληπτικό υλικό καταγράφεται η στιγμή που ο φρουρός αντιλαμβάνεται το έγκλημα και τα αργά αντανακλαστικά του.

Ενδεικτικό είναι ότι, όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, με το χέρι στην τσέπη και με αργές κινήσεις, ο σκοπός προχωρά προς το Τμήμα για να ενημερώσει.

Την περασμένη εβδομάδα μια άλλη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε καταγράφει τον σκοπό να κοιτάζει παθητικά τον 39χρονο να μαχαιρώνει το 28χρονο θύμα.

Έπειτα ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην πέμπτη μαχαιριά και αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι, οι έξι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων κλήθηκαν σε έγγραφες εξηγήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου.

Οι αστυνομικοί θα πρέπει να απαντήσουν στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ, για τις παραλείψεις και τις ολιγωρίες τους, που είχαν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η Κυριακή από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ