Σύμη: Διαψεύδει ο δήμαρχος τα περί έπαρσης της τουρκικής σημαίας
Διέψευσε ο δήμαρχος Σύμης κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, δημοσιεύματα σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης περί έπαρσης της τουρκικής σημαίας στο νησί, χαρακτηρίζοντας όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ως «σαχλαμάρες».
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, άγνωστοι ύψωσαν την τουρκική και την ελληνική σημαία στον ίδιο ιστό σε όρμο του νησιού το βράδυ της 31ης Ιουλίου. Τις δύο σημαίες είδε κάτοικος του νησιού, ο οποίος έσπευσε να κατεβάσει την τουρκική και στη συνέχεια ειδοποίησε το Λιμενικό.
Ο δήμαρχος Σύμης απέδωσε τις φήμες περί ύψωσης της τουρκικής σημαίας σε προσπάθεια να πληγεί η τουριστική κίνηση στο νησί.
ΧΡΗΜΑ
Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
02:00
ΧΡΗΜΑ
Σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο - Πώς θα λειτουργήσουν στα εμπορικά καταστήματα
01:00
ΧΡΗΜΑ
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν και ΗΠΑ δίνουν «ραντεβού» στην... κόλαση - Το Ισραήλ ετοιμάζει ενεργειακό χτύπημα στην Τεχεράνη
23:56
ΚΟΣΜΟΣ