ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα από νωρίς λόγω γενικής απεργίας

Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα από νωρίς λόγω γενικής απεργίας
INTIME NEWS/ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν σήμερα Τετάρτη 17/04 όσοι οδηγοί κινηθούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, λόγω της γενικής απεργίας. Τα πρώτα σοβαρά προβλήματα καταγράφονται ήδη στους δρόμους από νωρίς το πρωί.

Στον Κηφισό, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με προβλήματα κάνοντας δύσκολη τη ζωή των οδηγών.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στην άνοδο του Κηφισού από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών και στις εξόδους των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας.

Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ρεύμα προς Αθήνα, αλλά και οι λεωφόροι Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα εφαρμόσει η ΕΛΑΣ από τις 09:30 στο κέντρο της Αθήνας για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω εξαγγελθεισών συναθροίσεων - συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόροι Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ