Το Δημόσιο παραχωρεί στην Περιφέρεια Αττικής 487 στρέμματα στον Φαληρικό Όρμο
Έκταση εμβαδού 487.393 τ.μ., που βρίσκεται στον φαληρικό όρμο, παραχωρείται στην Περιφέρεια Αττικής για χρήση και χωρίς αντάλλαγμα, για σαράντα έτη, μαζί με τα υφιστάμενα κτίσματα και εγκαταστάσεις.
Η εν λόγω έκταση αποτελεί τμήμα δημόσιας έκτασης προς αξιοποίηση, διαχείριση και εκμετάλλευση και η παραχώρησή της γίνεται με τροπολογία που κατατέθηκε από την κυβέρνηση στη Βουλή.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η διάταξη αυτή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την πρόθεση της κυβέρνησης για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας προς όφελος των πολιτών, και την εκμετάλλευση των ελεύθερων χώρων από φορείς του Δημοσίου.
ΚΟΣΜΟΣ
Πλοίο χτυπήθηκε από βλήμα ανοικτά του Ομάν - Αγνωστη η προέλευσή του
18:33
ΣΠΟΡ
Ποδόσφαιρο σε μικροβαρύτητα: Πώς η NASA μελετά την μπάλα του Μουντιάλ στο διάστημα
18:21
ΕΛΛΑΔΑ
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε αποθήκη στο Ηράκλειο - Ζημιές σε πολυκατοικία και επιχειρήσεις
18:12
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Καλά στην υγεία τους οι Ελληνες ομογενείς στην Βενεζουέλα» - Συνεχής συνεργασία με την Πρεσβεία
18:03
ΕΛΛΑΔΑ