Πέλλα: Ανήλικος έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή του
Ανανεώθηκε:
Σχολικό συγκρότημα
Eurokinissi / ΑρχείοΑκόμη ένα περιστατικό βίας ανάμεσα σε ανήλικους εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες, αυτήν την φορά στην Σκύδρα Πέλλας όπου μαθητής της Γ’ Γυμνασίου έσβησε αναμμένο τσιγάρο σε συμμαθητή του μικρότερης τάξης.
Αναλυτικότερα σύμφωνα με την εφημερίδα της Πέλλας karatzova.com μαθητής της Β’ τάξης γυμνασίου του δήμου Σκύδρας κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο μαθητή, της Γ' Τάξης, ο οποίος επιχείρησε να βάλει μέσα στο μάτι του συμμαθητή του αναμμένο τσιγάρο!
Το θύμα αντιστάθηκε και τελικά ο καταγγελλόμενος έσβησε το τσιγάρο στο πρόσωπο του συμμαθητή του προκαλώντας του εγκαύματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Το θύμα κατήγγειλε αμέσως το παραπάνω γεγονός στην αστυνομία, η οποία παρέπεμψε τον καταγγελλόμενο στον ανακριτή προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία.
Το περιστατικό συνέβη μετά από το σχόλασμα των μαθημάτων και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και προηγούμενες καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο με περιστατικά εντός σχολείου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μεσολόγγι: Περιστατικό ενδοσχολικής βίας κατήγγειλε 13χρονη - Την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ανήλικη
Η Μόσχα ανέλαβε τον έλεγχο τεσσάρων εργοστασίων της δανικής αλυσίδας Rockwool
22:44
Axios: Μυστική συνάντηση Στιβ Γουίτκοφ με τον εξόριστο πρίγκιπα διάδοχο του Ιράν
22:32
ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες: Ψευτοδιάλογος και συνέχιση απειλών και αδιεξόδων
22:23
ΚΚΕ: Καμία καταστολή και κανένα τελεσίγραφο δεν πρόκειται να σταματήσει το δίκαιο αγώνα των αγροτών
22:12