Κρήτη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού για γυναίκα πεζοπόρο σε δύσβατη περιοχή
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 17:40 το απόγευμα του Σαββάτου 27/04 επιχείρηση απεγκλωβισμού μίας 37χρονης Γερμανίδας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νομό Χανίων.
Η τουρίστρια επέλεξε σύμφωνα με την πυροσβεστική να διανύσει την απόσταση Φαλάσαρνα - Μπάλος το απόγευμα, μέσα από μία δύσβατη περιοχή με αποτέλεσμα να χάσει το προσανατολισμό της και τη δυνατότητα να συνεχίσει τη διαδρομή.
Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr έχει εγκλωβιστεί σε ένα σημείο και δεν μπορεί να προχωρήσει.
Άμεσα πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Κισάμου με άνδρες της ΕΜΑΚ και την ομάδα Ίκαρος που την εντόπισε με drone, κατάφεραν και έφτασαν σε κοντινή απόσταση από τη γυναίκα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση είναι καλά στην υγεία της, δεν έχει τραυματιστεί και συνεχίζεται η προσπάθεια απεγκλωβισμού της, αλλά λόγω του δύσβατου η επιχείρηση εξελίσσεται με δυσκολία.
Σύγχυση και αντιδράσεις για την ειδική άδεια παραμονής Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό
23:59
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: Με κομμένη την ανάσα: Ο πλανήτης περιμένει την λήξη της προθεσμίας του Τραμπ στο Ιράν - Εκκλήσεις για παράταση
23:55
«Δεν μπορείς να σβήσεις έναν πολιτισμό», λέει ο Γάλλος ΥΠΕΞ για τις απειλές Τραμπ στο Ιράν
23:48
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ναύπακτο
23:46