Δήμος Αθηναίων: Η εκδήλωση για τα Τέμπη δεν ακυρώθηκε αλλά αναβλήθηκε λόγω Πρωτομαγιάς
Δήμος Αθηναίων
EurokinissiΓια «ανυπόστατους ισχυρισμούς» κάνει λόγο ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωση που απαντά σε δημοσιεύματα που μιλούν για αφαίρεση από το εορταστικό πρόγραμμα της Πρωτομαγιάς στην Τεχνόπολη εκδήλωσης για τα Τέμπη με κεντρική ομιλήτρια την Μαρία Καρυστιανού.
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η εκδήλωση δεν ακυρώθηκε αλλά αναβλήθηκε επειδή συνέπιπτε με την Πρωτομαγιά και την 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΣΕ και των δημοσιογράφων, «γεγονός που δεν θα επέτρεπε τη συμμετοχή του κόσμου σε αυτήν, ούτε την κατάλληλη προβολή της στα Μέσα Ενημέρωσης».
Ο Δήμος διαβεβαιώνει ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεννόηση με όλους τους συμμετέχοντες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.
«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί τον Δήμο Αθηναίων για να κάνει πολιτική σπέκουλα σε βάρος των θυμάτων των Τεμπών και των συγγενών τους», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αθήνα: Διπλασιάστηκαν οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Δούκας στο CNN Greece: Σε 100 ημέρες κάναμε όσα άλλοι σε τρία χρόνια
Τη σχέση της Καγιετάνα Φιτζ-Τζέιμς Στιούαρτ και της Τζάκι Κένεντι αναδεικνύει έκθεση στη Σεβίλλη (vid)
15:50
Με το Τσανάκαλε της Τουρκίας θα συνδέεται πλέον ακτοπλοϊκά η Λήμνος
15:41
«Nice Fish»: Από το θεατρικό σανίδι στη μεγάλη οθόνη με την υπογραφή του Μαρκ Ράιλανς
15:30
Άρτα: Απατεώνες έκλεψαν 14.500 ευρώ από ηλικιωμένη - Μία σύλληψη, αναζητείται γυναίκα συνεργός
15:21