ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή επτά κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία της Πάτρας

Στον ανακριτή επτά κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία της Πάτρας

Δικαστική αίθουσα

INTIME (φωτογραφία αρχείου)

Στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρας οδηγήθηκαν επτά από τους συνολικά δεκαεννέα κατηγορούμενους για διακίνηση ναρκωτικών μέσα σε σχολεία της Αχαικής πρωτεύουσας.

Στον ανακριτή επίσης οδηγήθηκε και η 25χρονη αδερφή ενός εκ των συλληφθέντων η οποία μετέφερε ναρκωτικά μέσα σε κρουασάν με σκοπό να το δώσει στον κρατούμενο αδερφό της.

Σύμφωνα με το tempo 24 η απολογία τους αναμένεται να κρατήσει αρκετές ώρες ενώ αύριο Μεγάλη Τρίτη θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια και οι 4 ανήλικοι συλληφθέντες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Μεγάλη Δευτέρα την πόρτα των Δικαστηρίων πέρασε ο 8ος από τους κατηγορούμενους που βρισκόταν εκτός Πατρών.

Πρόκειται για έναν 19χρονο από νησί του Αιγαίου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Μάλιστα, ο νεαρός υποστήριξε ότι ήταν θύμα της εγκληματικής οργάνωσης και όχι θύτης.

Για την υπόθεση διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας συνελήφθησαν συνολικά 19 άτομα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι μαθητές και επτά γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Η διαδικασία των απολογιών για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν - κατά περίπτωση και σε βαθμό κακουργήματος - θα γίνει τμηματικά.

patra dikastiria apologia narkotika sxoleia

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών

Tempo 24

ΔΗΜΟΦΙΛΗ