Πάτρα: Στο νοσοκομείο με κομμένο αυτί άντρας, μετά από άγριο καβγά
Αγρια συμπλοκή σημειώθηκε σήμερα Τρίτη (30/4) μεταξύ δύο ανδρών - γιου εργοδότη και εργαζομένου - στην περιοχή του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα ο ένας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο τραυματίας, με κομμένο αυτί.
Οι δυο άνδρες, που φαίνεται πως είχαν διαφορές, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews.grσυνεπλάκησαν άγρια και ο ένας κατάφερε στον άλλο χτύπημα μάλλον με σιδερόβεργα, κόβοντας τον λοβό του αυτιού του.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματισμός μπορεί να συνέβη μετά από δάγκωμα.
Ο τραυματίας αιμόφυρτος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Αγρινίου και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ώστε να επιτευχθεί συγκόλληση του κομμένου τμήματος του αυτιού, που όμως δεν πέτυχε.
Ο δράστης έχει συλληφθεί και για την υπόθεση ενεργείται η έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εμπεσού.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Επίσης η δικογραφία περιλαμβάνει παράνομη οπλοφορία για την χρήση σιδερόβεργας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο βομβιστής «χτυπά» σε Καλλιθέα και Πειραιά
Δράμα: Κατασχέθηκαν 4.100 παιδικά πυροτεχνήματα - Μία σύλληψη
«Πράσινο φως» για τα νέα μέτρα ενίσχυσης στην αμυντική ετοιμότητα της Ευρώπης
20:07
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πάνω από 10 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΕΛ.Α.Σ. - Παγειώνεται τρίτο το ΠΑΣΟΚ
19:56
Τροχαίο ατύχημα στην Αλεξάνδρας: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και τραυμάτησε ζευγάρι με παιδί
19:46
Απάντηση ΥΠΕΞ σε Φιντάν: «Αναφαίρετο δικαίωμα η νόμιμη άμυνα - Η Τουρκία διατηρεί το casus belli»
19:36