Σε 12 ξένες γλώσσες θα ακουστεί το Αναστάσιμο Ευαγγέλιο σε Μητροπολιτικό ναό της Θεσσαλονίκης
Σε 12 ξένες γλώσσες θα ακουστεί το Αναστάσιμο Ευαγγέλιο ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στον μητροπολιτικό ιερό ναό Αγίου Γρηγορίου Παλαμά της Θεσσαλονίκης .
Ο Αναστάσιμος Εσπερινός της Αγάπης θα τελεσθεί στις 11.00 το πρωί.
Στην Ιερά Ακολουθία θα προεξάρχει ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, σύμπας ο Ιερός Κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού που ακουστεί το Αναστάσιμο Ευαγγέλιο σε 12 ξένες γλώσσες, ώστε να διαχυθεί στα πέρατα του κόσμου το Αναστάσιμο Γεγονός, που αφορά όλους τους ανθρώπους, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.
Μετά την Απόλυση του Εσπερινού, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης θα προσφέρει σε όλους τους χριστιανούς, στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως, στο καθιερωμένο πασχαλινό αβγό, ώστε η χαρά της Αναστάσεως να είναι πεπληρωμένη, σημειώνεται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για το Πάσχα
Έξοδος Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στις εξόδους της Αττικής - Μποτιλιάρισμα στα διόδια
ΗΠΑ: Ο υπουργός Εμπορίου του Τραμπ δηλώνει ότι «δεν είχε καμία σχέση» με τον Έπσταιν
18:37
Κρήτη: Ρώσος αξιωματούχος έκαψε... λάθος επιχείρηση - Ήθελε να εκφοβίσει την πρώην σύζυγό του
18:27
Κομισιόν: Σχέδιο δράσης κατά του κυβερνοεκφοβισμού για την προστασία των νέων στο διαδίκτυο
18:18
Ιράκ: Πάνω από 4.580 κρατούμενοι του Ισλαμικού Κράτους έχουν μεταφερθεί στη χώρα από τη Συρία
18:09