ΕΛΛΑΔΑ

«Κοιτούν» τους Ληστές του Διστόμου για Σεΐσίδη

«Κοιτούν» τους Ληστές του Διστόμου για Σεΐσίδη
Μάριος Σεϊσίδης (φωτογραφία αρχείου) eurokinissi

Στο μικροσκόπιο των ερευνών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τραπεζών που είχαν χτυπήσει οι ληστές του Διστόμου καθώς έχουν υποψίες ότι ένα από τα άτομα που δεν είχαν ταυτοποιηθεί, είναι ο Μάριος Σεϊσίδης.

Συγκεκριμένα έχουν ζητήσει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια να τους απαντήσουν αν κάποιο από τα «ορφανά» δακτυλικά αποτυπώματα που είχαν συλλέξει τότε, ταυτοποιείται με τα αποτυπώματα του Σεϊσίδη.

Συγκεκριμένα επικεντρώνονται στο άτομο που φαίνεται στη φωτογραφία. Το ίδιο αυτό άτομο εμφανίζεται σχεδόν σε όλες τις ληστείες και έχει το ρόλο του ατόμου που παίρνει τα χρήματα, για να εξαφανιστούν.

IMG 0850a

Σε κάποιες μάλιστα από τις ληστείες είχε ταυτοποιηθεί η παρουσία του Μαζιώτη και του Πετρακάκου.

Στα ειδικά εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής εξετάζουν τα βιομετρικά χαρακτηριστικά του προσώπου που φαίνεται στη φωτογραφία για να διαπιστώσουν αν ταιριάζουν με αυτά του Σεϊσίδη, μιας και μετά από 10 χρόνια, τον έχουν στα χέρια τους.

Η αστυνομία είχε δώσει το βίντεο στη δημοσιότητα και συγκεκριμένα από τη ληστεία στο Βελεστίνο όταν ακόμα προσπαθούσε να εξακριβώσει την ταυτότητα των δραστών καθώς είχε την υποψία ότι πρόκειται για την ομάδα του Μαζιώτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ