ΕΛΛΑΔΑ

Ελευσίνα: Σύλληψη δραπέτη των φυλακών Μαλανδρίνου μετά από 13 χρόνια

Ελευσίνα: Σύλληψη δραπέτη των φυλακών Μαλανδρίνου μετά από 13 χρόνια

Περιπολικό της Αστυνομίας

EUROKINISSI / φωτογραφία αρχείου

Στην σύλληψη 45χρονου δραπέτη των φυλακών Μαλανδρίνου κατηγορούμενου για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και σωρεία ληστειών, προχώρησε χθες το τμήμα αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην περιοχή της Ελευσίνας.

Πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας που είχε δραπετεύσει πριν από 13 χρόνια και ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από διερεύνηση και αξιολόγηση πληροφοριών.

Ο 45χρονος είχε στην κατοχή του νομιμοποιητικά έγγραφα με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας από τα στοιχεία των διωκτικών τίτλων, όμως από την δακτυλοσκοπική σήμανση εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για τον αναζητούμενο δραπέτη.

Η εξέταση της γνησιότητας των νομιμοποιητικών εγγράφων είναι σε εξέλιξη, καθώς αναμένεται η απάντηση των αρχών της χώρας καταγωγής του.

Σύμφωνα με την αστυνομία σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή κάθειρξης 14 ετών και τρία εντάλματα σύλληψης για ένταξη του σε εγκληματική οργάνωση με ομοεθνείς του, οι οποίοι προέβαιναν σε ληστείες, διακεκριμένες κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής και σε μία περίπτωση σε απόπειρα ανθρωποκτονίας στο πλαίσιο τελεσθείσας ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ