ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Καταγγελία μητέρας για ξυλοδαρμό και απειλή από την ανήλικη κόρη της – Συνελήφθη η 16χρονη

Κέρκυρα: Καταγγελία μητέρας για ξυλοδαρμό και απειλή από την ανήλικη κόρη της – Συνελήφθη η 16χρονη

Περιπολικό της αστυνομίας

ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Στη σύλληψη μιας ανήλικης μαθήτριας προχώρησαν οι αρχές της Κέρκυρας,  έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος της από την ίδια της την μητέρα  για ξυλοδαρμό απειλή, και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Θύμα φέρεται να είναι μια 42χρονη γυναίκα και δράστης η 16χρονη κόρη της

Σύμφωνα με το magnesia news, μητέρα στην Κέρκυρα τηλεφώνησε στην αστυνομία για να ζητήσει τη σύλληψη του ενός παιδιού της.

Κατήγγειλε την 16χρονη κόρη της, ότι επιτέθηκε τόσο στην ίδια όσο και στην 12χρονη αδερφή της, μέσα στο σπίτι που έμεναν στην περιοχή Καλαφατιώνες.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό, η ανήλικη εντοπίστηκε και οδηγήθηκε με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα του νησιού. Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη, στα χέρια της οποίας αναμένεται να φτάσει ο φάκελος της υπόθεσης.

Η καταγγελία της μητέρας έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαΐου του 2024. Στις 15:25 έφτασε περιπολικό και η 16χρονη συνελήφθη χωρίς να αντισταθεί. Κατηγορείται για «ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η ανήλικη αρνείται τα πάντα και έχει ήδη ζητηθεί ιατροδικαστική εξέταση τόσο για την 42χρονη μητέρα όσο και για την 12χρονη, μικρότερη κόρη της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ