ΕΛΛΑΔΑ

Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά– Τι αναφέρουν η πρώην σύζυγος και η αδερφή του (vd)

Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά– Τι αναφέρουν η πρώην σύζυγος και η αδερφή του (vd)

Ο Κώστας Βουτσάς

Intime

Σοκαρισμένη δηλώνει η πρώην σύζυγος και η αδερφή του Κώστα Βουτσά από τις σοβαρές φθορές που έχουν προκληθεί στον τάφο του αείμνηστου ηθοποιού στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Μία εκ των πρώην συζύγων του Κώστα Βουτσά, η Εύη Καραγιάννη, με δηλώσεις της σε πρωινή εκπομπή του Alpha, ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως έγινε και έσπασε ο τάφος του Κώστα Βουτσά, ενώ η αδερφή του Νίτσα Σταματοπούλου χαρακτήρισε τα όσα έγιναν ιεροσυλία.

Η καταστροφή στον τάφο του αξέχαστου ηθοποιού έχει καταγραφεί σε βίντεο το οποίο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε, αν το γνωρίζουν. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο των Αθηνών για να πάρω πληροφορίες.

Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχε καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί» είπε αρχικά η Εύη Καραγιάννη, στην πρωινή εκπομπή του Alpha και

Και συνέχισε: «Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη».

Πληροφορίες από την εκπομπή, θέλουν τις ζημιές να έχουν προκληθεί μετά από διεργασίες εκταφής που έγιναν δίπλα από τον τάφο του Κώστα Βουτσά. Αργότερα, η αδερφή του ηθοποιού, Νίτσα Σταματοπούλου, εμφανίστηκε αναστατωμένη για το τι συνέβη. «Ήταν ιεροσυλία αυτό που έγινε, είναι δυνατόν να σπας τον τάφο ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι αυτός» είπε, μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ