Λαμία: Φυλάκιση στον 57χρονο που βιντεοσκοπούσε την δίκη Κασιδιάρη
Αστυνομικές δυνάμεις σε δικαστική αίθουσα (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWSΑντιμέτωπος με 24 μήνες φυλάκισης, από τους οποίους θα εκτίσει μόνο τους τρεις, είναι ένας 57χρονος που συνελήφθη την Τρίτη (21/5) επειδή βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τη δίκη του Ηλία Κασιδιάρη.
Παράλληλα, βάσει της καταδικαστικής απόφασης του επεβλήθη πρόστιμο 20.000 ευρώ.
Ο 57χρονος εξήγησε ότι δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση, σημείωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε σε δικαστήριο, ωστόσο όμως αυτά τα επιχειρήματα δεν έπεισαν το δικαστήριο που του επέβαλε αυστηρή ποινή.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Ηλίας Κασιδιάρης αθωώθηκε με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για τις πράξεις της υποκίνησης βίας ή μίσους μέσω του διαδικτύου και διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ' εξακολούθηση.
Ο πρωτόδικα καταδικασμένος δεν ήταν παρών στη δίκη, ενώ όπως είναι γνωστό εκκρεμεί η αίτηση αποφυλάκισης που έχει κατατεθεί στο τέλος του περασμένου μήνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηλίας Κασιδιάρης: Υπέβαλε αίτημα αποφυλάκισης - Οι προϋποθέσεις υπό όρους
Επεισόδια στη δομή Σιντίκης Σερρών: Ένοχοι οι 23 κατηγορούμενοι - Οι ποινές τους
22:35
Χάρης Δούκας: Τώρα είναι η στιγμή για την άμεση κατεδάφιση του κτηρίου του Badminton
22:30
Πανελλήνιες 2026: Από αύριο μέχρι και τις 4/9 οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια
22:23
Δύο νέες φωτιές σε Σέρρες και Καβάλα - Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής
22:15