Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 44χρονος μοτοσικλετιστής που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο
Μηχανή στο έδαφος μετά από τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)
Βασίλης Παπαδόπουλος/ EurokinissiΠέθανε ο 44χρονος οδηγός μοτοσικλέτας που είχε εμπλακεί σε τροχαίο το πρωί της 23ης Μαΐου, στην περιοχή Ταγαράδων έξω από την Θεσσαλονίκη.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας χθες μετά την σύγκρουση που έγινε ανάμεσα στην μηχανή του και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονη, είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Όμως τελικά ο οδηγός της μοτοσικλέτας υπέκυψε στα τραύματα του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η σύγκρουση έγινε πλαγιομετωπικά στην επαρχιακή οδό Ρυσίου – Ταγαράδων.
«Πρωινές ώρες χθες (23-05-2024), στην επαρχιακή οδό Ρυσίου – Ταγαράδων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονη ημεδαπή συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δεύτερου».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή
Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαμοστέρνας – Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής
Θανατηφόρο τροχαίο στη Σκιάθο – Νεκρός 40χρονος
Ανακούφιση στις Βρυξέλλες με την εκλογική νίκη Μαγιάρ στην Ουγγαρία
23:44
Οι ΗΠΑ θα «διώξουν σθεναρά» το εμπόριο ιρανικού πετρελαίου, λέει ο αναπληρωτής γενικός Εισαγγελέας
23:39
Ιρανός πρέσβης: Οι συνομιλίες στο Πακιστάν δεν είναι μεμονωμένο γεγονός, αλλά αρχή μιας διαδικασίας
23:32
Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ είναι η «ατομική βόμβα» της Τεχεράνης
23:20