Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ 9χρονη με μηνιγγίτιδα
Ανανεώθηκε:
Μονάδα ΜΕΘ
ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΣε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου Ηρακλείου, 9χρονο κοριτσάκι που έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.
Η μαθήτρια δημοτικού από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, την Πέμπτη, με υψηλό πυρετό και εξανθήματα ενώ γρήγορα η κατάστασή της επιδεινώθηκε.
Σύμφωνα με το Cretalive χθες το απόγευμα το παιδί ανταποκρίθηκε στην παρουσία των γονιών του, ενώ φαίνεται να έχει αποτέλεσμα η φαρμακευτική αγωγή που χορηγήθηκε.
Στο σχολείο όπου φοιτούσε το κοριτσάκι προκλήθηκε αναστάτωση.
Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενημερώθηκαν οι υγειονομικές υπηρεσίες και ο ΕΟΔΥ επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα δίδοντας οδηγίες σε δασκάλους και μαθητές.
Να σημειωθεί ότι η μαθήτρια δεν είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Επιπλοκή στην υγεία της 19χρονης φοιτήτριας που έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Διοικητής 6ης ΥΠΕ για κρούσματα μηνιγγίτιδας: Ασφαλής προορισμός η Πάτρα για το καρναβάλι
Καλαμάτα: Μαθητής νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στο νοσοκομείο
Φορολογικές υποχρεώσεις: Ποιες πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τέλη του 2025
01:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Ποιες ώρες είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
00:30
Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συμβούλιο επισημαίνει αδυναμίες στο πλαίσιο της ΕΕ για την καταπολέμηση της απάτης
23:59
Ο ισραηλινός στρατός απειλεί με κατεδάφιση 25 πολυκατοικίες σε προσφυγικό καταυλισμό στη Δυτική Όχθη
23:54